ΕΤΑΙΡΙΑ

 
 


Η Εταιρα ΟΔΕΠΑ εδω και 28 χρνια εκδδει τον ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.

Πρκειται για να αποτελεσματικ, εχρηστο και ωφλιμο “εργαλεο”, που συνδει τους κατχους αυτοκιντου & μοτοσυκλτας με λο το φσμα των ε παγγελματιν που προσφρουν αντστοιχες υπηρεσες και προντα.

Το μεγλο πλεονκτημα της κδοσης αυτς εναι η συνεχς ενημρωση και καταγραφ των επαγγελματιν του Λεκανοποεδου, πργμα που καθιστ τον ΟΔΗΓΟ μια απ τις πλον αξιπιστες εκδσεις του κλδου.

Το δετερο “ατο” του ΟΔΗΓΟΥ εναι η ευρεα ΔΩΡΕΑΝ διθεσ του. Η Εταιρα ΟΔΕΠΑ διαθτει σστημα διανομς “πρτα – πρτα” που καλπτει λη την Αττικ, τσι στε ο ΟΔΗΓΟΣ να φτνει στα χρια λων των επαγγελματιν.

Επσης, διατθεται στους αυτοκινητιστς απ τις μεγλες ετσιες εκθσεις του κλδου, απ τα 300 περπου πρατρια μιας απ τις μεγαλτερες εταιρες πετρελαιοειδν του κσμου, της ΒΡ, καθς επσης και στους συνδρομητς της ΕΛΠΑ μσω των γραφεων και Τροχογραφεων της.

Επιπλον απ φτος, η Εταιρα ΟΔΕΠΑ δνει τη δυναττητα στους πελτες του ΟΔΗΓΟΥ να προβλλονται ΔΩΡΕΑΝ στο διαδκτυο μσα απ την ιστοσελδα που δημιουργθηκε για τον σκοπο αυτ www.odhgos.gr , διευρνοντας τσι την προβολ τους σε λους τους χρστες του Internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
ΕΔΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ : ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 4, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 15235 - t. 210 8102614 | f. 210 8102615